Ny blogg

Låter rubriken tala ;) 
skaffat en ny blogg höll på och göra en ny deisgn igår men aa nu är den färdig 
vill ni veta vad den nya heter skriv till mig på Facebook så länkar jag den, vill inte skriva ut den här puss :* 
 
min fb: http://www.facebook.com/sofijah.greken  <-------
^
|
|
|
|

skolan ;)

heej igen!
aa många inlägg idag haha :P
sitter i skolan nu har slutat så snart ska ja iväg t morbror och va där ska sova hos honom idag sen skola igen imorrn :)
hmm jaja vart me minette och chillat lite sen inte gjort mycket mer än att gå på lektioner
 
hmm jaja orkar helt ärligt inte skriva mer hade inget o göra de va drf ja skrev men men kanske kanske skriver ikväll elr inte who knows
 
 
men juuuste ni som har kik skriv t mig och följ mig på instagram så följer jag tbx
 
Kik: Sofiijaah
Instagram: Sofiijaah
 
 
 
puuussss <3

Tåget :)

Hej!
Just nu sitter jag på tåget är på väg till skolan, idag ska ja inte göra så mycket plugga bara sen ska jag till min morbror ska sova där idag han vill att jag ska sova där hos han och hans fru en gång i veckan pga all skolk, han vill hålla koll på mig och de kan jag förstå men ska bevisa att jag verkligen kan klara de här punkt slut :)

Hmm snart är de prao också och jag ska inte praoa hos min morbror igen så måste hitta ett bra ställe ingen restaurang igen iaf annars blir det bara slavjobb och de vill jag absolut inte och speciellt när de bara är prao och man inte får betalt!

Aa kanske bloggar mer på helgen ist kommer inte ha tid nu i veckan för jag har mitt första prov nästa vecka på fredag och de känns as jobbigt men ska fucking klara det och få bra betyg.

Ha de bäst pussssss :*


pluggat klart

Heej! 
just nu sitter jag och tänkte ta mig tid att blogga lite för ja inte gjort de på ganska länge!
men iaf har precis pluggat, har prov snart så börjar redan nu i tid så ja får bra betyg :) 
har prov om Hinduism och Buddhism och nu pluggade ja lite om Buddhism och fick med ganska mycket :) 
vaknade på morgonen sen gick ja på möte med Soc. de va bara jag och Joel som hade mötet och de tog ungefär en timme och 10 minuter sen så åkte jag hem träffade mamma och handlade lite och sen gick jag ut med Aleks, Reéne och Natha. Vi gick till höjden och satt där lite sen taggade vi till sporthallen för natha hade lektion osv osv.. men iaf sen kom hem ganska tidigt för att plugga och nu ska de väl bara bli film o mys med mammi :D 
 
imorrn är de skola, slapp idag för de hade skolfotografering och jag tjatade skiten ur mig för att få slippa de o lyckades :DDDD Looove my liiife mohahaha :D 
 
Hmm ... jajaj har inte snackat med älsklingen på ett tag nu haha känns lite konstigt med hör väl av mig senare ikväll ist :) 
 
har gjort en ny design men behöver nån som kan lägga in den fattar noll med den här nya blogg.se skiten fett komplicerat men få se kanske fixar de i helgen måste hitta nån smartiis :P 
 
har bilder som ja kanske kan lägga ut imorrn elr senare ikväll via mobilen så de blir ett inlägg med bara bilder för de va ett tag sen ja la ut bilder känns de som men men ... :) 
elr nää gör de bara nu går in via bdb och kopierar såå snäälll ee jag ;) 
 
Dags att plugga nu då :)
 
Lilla jag :D
 
Medina - od&ouml;dlig k&auml;rlek
 
Medina - d&auml;r palmerna bor
 
Aja jag ska mysa me mammi nu men men ha de bäst puuusss :* <3 
 

RSS 2.0